Последни Новости

Од совети до најнови вести за автомобили

Кои бои на автомобили најдобро ги кријат гребнатините и нечистотијата?

Кои бои на автомобили најдобро ги кријат гребнатините и нечистотијата?

При купување на автомобил една од желбите е и бојата. Понекогаш таа е и меѓу најважните одлуки. И за купување на одредена боја често се доплаќа дополнително бидејќи тоа може да биде „посебна“. И откако ќе...
Половни возила, целосно тестирани во Ауто Трејд, достапни веднаш по најдобри цени на пазарот.
Auto Trade 2023 | Made with <3 by OnPoint Digital