Најдете го Вашето Возило

Сите брендови
Сите модели
Максимална цена

Зашто Ауто Трејд?

Широка селекција

Најголем избор на половни возила директно импортирани од нашите партнери, со комплетна документација.

Проверени автомобили

Нашиот сервисен центар врши комплетна проверка на секое половно возило, со техничка проверка и замена на делови. Комплетна гаранција за поминати километри. 

Брзо и лесно финансирање

Во соработка со финансиските институции, ви нудиме половни услови за купување на возилата на лизинг, преку целосна поддршка во процесот.

Барај според бренд

Newsletter

Претплатете се да добивате нови модели на Вашиот мејл

Половни возила, целосно тестирани во Ауто Трејд, достапни веднаш по најдобри цени на пазарот.
Auto Trade 2023 | Made with <3 by OnPoint Digital